Asennustarvikkeet

Asennuskalusteet Integro Flow

Hagerin Integro Flow -asennuskalustesarja täyttää kaikista korkeimman vaatimustason. Tämän uppoasennettavan tuotesarjan moderni design ja nopea asennettavuus nykyaikaisten AV-järjestelmien yhdistysmahdollisuuden kanssa ovat tästä oivana esimerkkinä. Integro Flow -sarjan houkuttelevuutta lisää myös muodikkaat ja eri sisustustyyleihin hyvin soveltuvat värivaihtoehdot.

Kompakti rakenne tekee erinomaisen valinnan asuntoautojen ja -vaunujen, huonekalujen ja peilikaappien integroituihin asennuksiin. Sarja vastaa myös sähkökojeistovalmistuksen, vene- ja laivarakentamisen sekä laboratorioiden erikoistarpeisiin. Kalusteiden asennukseen ei tarvita erikoistyökaluja.
Integro Flow - esimerkkejä värivaihtoehdoista
Integro Flow valkoinen kiiltävä muovi   Integro Flow harmaa kiiltävä muovi   Integro Flow ruskea matta muovi   Integro Flow antrasiitti matta muovi   Integro Flow musta kiiltävä muovi   Integro Flow ruostumaton teräs   Integro Flow kromi matta maalattu   Integro Flow kromi galvanoitu kiiltävä   Integro Flow kulta kiiltävä

Hager

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.