Asennustarvikkeet

Asennuskalusteet Berker K.1/K.5

Särmikkäästi suorakulmainen
Berker K.1/K5 -asennuskalustesarjassa kaikki yksityiskohdat ovat linjakkaasti tasapainossa. Sen Skandinaavisessa pelkistetyssä muotoilussa on karsittu kaikki muut design-elementit haettaessa ylellisiä sisustusratkaisuja asuinrakennuksissa ja liiketiloissa. Tämä sarja on Hagerin uudenaikainen tulkinta ajattomuudelle, joka seuraa useiden rakennuttajien ja arkkitehtien toiveita toteuttaa selkeitä ja pelkistettyjä, ajattomia huonetiloja.

Perinteisten valkoisten ja antrasiitin mustien K.1 -kalusteiden ohella valikoimassa on tarjolla aitomateriaalisia kalusteita ruostumattomasta teräksestä sekä alumiinista anodisoidulla sekä pronssipinnalla. Niiden avulla valittavissasi ovat selkeät värit, inspiroiva ulkonäkö ja yhdenmukainen design eri tiloihin. K.5 -sarja onkin erinomainen valinta niille, jotka arvostavat hienostuneita muotoja ja ensiluokkaista materiaalinlaatua niin kuivan kuin kostean tilan asennuksissa.

Berker K.1 / K.5 - esimerkkejä väri- ja materiaalivaihtoehdoista
Separator line-erotinviiva
Berker K.1 kytkin puhtaanvalkoinen kiiltävä   Berker K.1 kytkin antrasiitin musta matta maalattu   Berker K.5 kytkin ruostumaton teräs   Berker K.5 kytkin anodisoitu alumiini
Separator line-erotinviiva

Hager

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.