Asennustarvikkeet

Asennustarvikkeet

Asunto- ja liikerakentamisen energiatehokkuus- ja toimintovaatimukset tiukentuvat yleisen tietoisuuden ja yhteisten ympäristötavoitteiden myötä. Valikoimastamme löydät nykyaikaiset ja tyylikkäät asennustarvikkeet sekä ennen kaikkea toimivat asennuskaluste-, johtokanava- ja kiinteistöohjausratkaisut, joilla pystyt vastaamaan asetettuihin haasteisiin. Ennen kaikkea tuotteemme ovat avain onnistuneeseen projektointiin ja positiivisen loppukäyttäjäkokemuksen luomiseksi. Asennustarvikkeet-valikoimamme lähtee asennuslistoista, liiketunnistimista ja palovaroittimista aina vaativimpiin, laajoihin väyläohjausratkaisuihin sekä näyttäviin sähkökalusteisiin.

Tuotteet ja niihin liittyvät palvelut löydät yhden katon alta - tietysti luotettavasti UTU:lta!

 

HagerPalazzoliElkoEPPUK

Asennustarvikkeet monipuolisesta valikoimastamme

Toimitamme kokonaisvaltaisesti kotien ja liikerakennusten monipuoliseen ohjaukseen ja sähkösyöttöön tarvittavat sähkönjakelu- ja asennustuotteet. Olipa kyse toimistoasennuksista, kodin uudis- tai kodin kunnostusprojektista, ovat tuotteemme erinomaisena apunasi projektin eri vaiheissa. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa johtokanavat, asennuslistat, asennuskalusteet, pistorasiapaneelit, paloturvatuotteet, älykkäät kodinohjausjärjestelmät sekä valaistuksen ja lämmityksen ohjaustuotteet sekä korjaus- ja saneerausrakentamiseen erityisesti soveltuvat langattomat ovikello- ja quicklink-ohjausratkaisut

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.