Sähkön ammattilainen

Yritys

Urho Tuominen -konserni

Urho Tuominen -konserni on perustettu vuonna 1919.

Suomen operatiivisista toiminnoista vastaa tytäryhtiö UTU Oy. 140 osaavaa UTUlaista palvelee asiakkaita Ulvilassa, Vantaalla, Tampereella, Oulussa ja Kempeleessä.
Baltian tytäryhtiöt sijaitsevat Virossa, Liettuassa ja Latviassa.
UTU Oy:n liikevaihto vuonna 2016 oli 33 M€, ja yrityksen luottoluokitus on korkein AAA-luokka.

Teemme asiakkaiden kanssa pitkäjänteistä yhteistyötä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa parhaiden, taloudellisesti kestävien sähköteknisten ratkaisujen löytämisessä.
UTU Oy:n myynnin operatiivinen toiminta jakautuu kolmeen osaan:

Projektimyynti: Sähkönjakelun ja sähköverkkojen solmupisteiden tuotteet
Pitkän kokemuksen, aktiivisen tuotekehityksen sekä hyväksyttyjen tyyppitestausten ansiosta UTU-kojeistot ovat turvallisia ja niiden käytettävyys on hyvä. Kaikki tuotteemme valmistetaan ISO 9001 -laatujärjestelmän mukaisesti.

Tuotemyynti: Keskus- ja asennustarvikkeet
Yhteistyökumppanimme ovat tunnettuja ja tunnustettuja oman tuotealueensa laatutoimittajia. UTU varastoi ja markkinoi laadukkaita sähköteknisiä tuotteita ja ratkaisuja. Panostamme asiakkaiden koulutukseen ja kokonaisvaltaiseen palveluun yhdessä luotettavien kumppaneidemme kanssa.

Automaatiotuotteiden myynti (UTU Automation Oy)
Päätuotealueet ovat moottorikäytöt ja ohjelmoitavat logiikat sekä käyttöpäätteet ja näiden muodostamat automaation kokonaisratkaisut. Asiakaskunta koostuu OEM valmistajista, automaation järjestelmäintegraattoreista ja teollisuudesta

UTU kiinnostava työnantaja 
Sähköalan ehdoton ammattilainen tai nouseva kyky - heräsikö kiinnostuksesi olla osa UTU:n dynaamista ja osaavaa tiimiä? Jätä avoin hakemuksesi avautuviin työ- ja harjoittelupaikkoihin verkkolomakkeella. 
>> UTU - työpaikanhakulomake