Sähkön ammattilainen

Hartsieristeiset jakelumuuntajat

Kustannustehokkaat ja turvalliset jakelumuuntajat vakaaseen sähkönjakeluun
Muuntaja on yksi tärkeimmistä keski- ja pienjänniteverkon solmukohdista kiinteistöjakelussa. Siksi valinta tulee suorittaa huolellisesti huomioiden tekniset ja taloudelliset seikat. Hartsieristeiset muuntajat ovat käytetympiä kuin öljyjäähdytteiset ympäristöystävällisyytensä sekä alentuneen tulipalo- ja saastuttamisriskinsä vuoksi. Ne ovat myös  turvallisempia, monipuolisempia käytössä ja säästävät energiaa. Lisäksi hartsieristeisten muuntajien huoltokulut ovat alemmat, koska niissä ei käytetä jäähdytykseen tarvittavia nesteitä.

Laaja valikoima kansainväliset normit täyttäviä tuotteita
Vakiovalikoima kattaa tehoalueen 100 - 3500 kVA. Räätälöidyissä asiakasprojekteissa nämä rajat voidaan helposti ylittää aina 16000kVA asti. Muuntajamme täyttävät kansalliset ja kansainväliset normit. Keskijännitekäämeissä käytetty hartsieriste on epoksipohjainen omaten hyvät mekaaniset ja sähköiset arvot erilaisia rasituksia vastaan. Pienjännitepuolen käämitys on tehty käämityksen kanssa samankorkuisesta alumiinilevystä. Kaikki muuntajat on suojattu pitkäaikaisten ylikuormitusjaksojen mahdollisesti aiheuttamaa ylilämpöriskiä vastaan.

Kahdeksan vuoden takuu
Green T.HE-sarjan kuivamuuntajat täyttävät EU:n 548-regulaation häviötehovaatimukset. Näillä muuntajilla on kahdeksan vuoden takuu.

 

Tuotteiden ratkaisualueet:

Miten ostan?

Tuotteet ja niihin liittyvät ratkaisut valitaan/valmistetaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Yritysasiakas, onko sinulla suunnitteilla uusi tai jo käynnissä oleva projekti ja etsit siihen soveltuvaa ratkaisua?
>> Kysy lisää myynnistä.

Näistä tuotteista vastaa:

Markus Kemikangas

Myyntipäällikkö
044 550 83 10