Automaation ammattilainen

Teollisuuden tiedonsiirto

Beijer Electronicsilla on täydellinen valikoima tuotteita teollisuuden tiedonsiirtoratkaisuihin. Kattavaa tuotevalikoimaa tukevat tekniset asiantuntijat, jotka tarjoavat asiantuntija-apua tuotteisiin ja sovelluksiin liittyvissä kysymyksissä ja auttavat optimaalisen ratkaisun löytämisessä. Tarjoamme maailman johtavia IP-pohjaisia kommunikointituotteita, kuten reitittimet, kytkimet, modeemit ja muuntimet. Tuotteet on suunniteltu teollisuuskäyttöön, ja ne sietävät jopa kaikkein vaativimpia olosuhteita.

Ethernet-kytkimet
Ethernet-kytkimet Kattava valikoima hallittavia, ei-hallittavia ja PoE-kytkimiä, jotka on kehitetty vaativiin teollisuusympäristöihin.
Ethernet-toistimet
Ethernet-toistimet Mahdollistavat Ethernet-verkkojen rakentamisen pitkillekin välimatkoille siirtonopeuden siitä kärsimättä.
Reitittimet
Reitittimet Reitittimillä etäyhteysratkaisut ADSL- tai VDSL-laajakaistalle ja langattomalle 3G- tai GPRS-yhteyksille.
Sarjamuuntimet / toistimet
Sarjamuuntimet / toistimet Soveltuvat useille teollisuusprotokollille ja kommunikointitavoille, kuten Ethernet, RS-232, RS-422 ja RS-485.
Modeemit
Modeemit Kommunikoivat PSTN tai ISDN-verkoissa käyttäen omaa tai vuokrattua kaapelia, valokuitukaapelin tai jopa GSM / GPRS:n kautta.
Langaton kommunikointi
Langaton kommunikointi Tosibox etäyhteyslaite
Lähiverkon PC
Lähiverkon PC Teollisuussovelluksiin suunniteltua tehokasta suorituskykyä ja monipuolista liitettävyyttä.
RTU yhteyksien hallintaan
RTU yhteyksien hallintaan Perinteisen RTU:n, ohjelmoitavan logiikan ja teollisuustietokoneen parhaat toiminnot ja suorituskyky yhdessä laitteessa.
Tarvikkeet
Tarvikkeet Optiset lähettimet ja vastaanottimet, jotka soveltuvat useisiin kuitukaapelilaitteisiimme, kaapelit sekä antennit etäyhteysratkaisuihin.