Automaation ammattilainen

Ohjausjärjestelmät

Beijer Electronicsin ohjausjärjestelmien valikoima on maailman täydellisimpiä. Valikoima kattaa kaikki ohjaustarpeet, pienimmistä koneohjauksiin soveltuvista automaatiomoduuleista ja kompaktilogiikoista lähtien aina suuriin modulaarisiin järjestelmiin, jotka on kehitetty todella vaativiin sovelluksiin. Sen lisäksi pystymme tarjoamaan uutta ohjausteknologiaa, kuten HMI-pohjainen soft controller ja ohjelmoitavat I/O:t.

Ohjelmoitavat I/O:t
Ohjelmoitavat I/O:t Kun valitsee ohjelmoitavat I/O:t, maksaa ainoastaan siitä, mitä käyttää.
Ohjelmoitava I/O yhdistää tehokkaat CODESYS-ohjaustoiminnot mahdollisuuteen rakentaa sovelluksen tarpeisiin juuri oikeankokoisia järjestelmiä, joihin sisältyvillä I/O-signaaleilla on täsmälleen oikeat tekniset ominaisuudet.
iX HMI SoftControl
iX HMI SoftControl Ensiluokkainen HMI ja edistyksellinen ohjaus samassa laitteessa
iX HMI SoftControl -tuotteissa yhdistyvät kaksi markkinoilla tunnettua automaatiotuotetta eli iX HMI sekä CODESYS Control -ohjelmointiympäristö. Lisää vain vakio-I/O:t ja saat tyylikkään, skaalautuvan ja kustannustehokkaan huippuluokan ratkaisun.
Järjestelmälogiikat
Järjestelmälogiikat Kaikki valikoimamme järjestelmälogiikat on kehitetty vastaamaan haastavimpienkin sovellusten vaatimuksiin.
iX HMI SoftControl
iX HMI SoftControl Kaksi suurta automaatiotuotetta yhdessä: iX HMI -järjestelmä sekä CODESYS Control.
Ohjelmoitavat I/O:t
Ohjelmoitavat I/O:t I/O:t ja tehokas CODESYS mahgollistavat ohjausjärjestelmän räätälöinnin juuri oikeankokoiseksi, sovelluksen tarpeiden mukaan.
Kompaktilogiikat
Kompaktilogiikat Kompaktilogiikoidemme oikeat ominaisuudet ja toiminnot ovat nostaneet ne maailman suosituimpien joukkoon.
Mikrologiikat
Mikrologiikat Helppokäyttöisten mikrologiikoiden kattavat toiminnot täyttävät kaikki tämän kokoluokan automaatiosovellusten vaatimukset.
Ohjelmistot
Ohjelmistot Monipuolinen ohjelmistovalikoimamme auttaa sinua tehostamaan toimintaasi kautta koko ketjun, ohjelmoinnista käyttöön ja kunnossapitoon saakka.